Udvikling af Apps

HURTIGT OG EFFEKTIVT

Hans Tørsleff management systems kan udvikle moderne og brugervenlige apps hurtigt og effektivt. Uanset om du er en stor eller en lille virksomhed, kan vi hjælpe dig. Vi har god erfaring med at udvikle løsninger til timeregistrering, ruteplanlægning og byggebranchen. Hvis du skal bruge en app, der ligner dem, vil det være endnu lettere, billigere og hurtigere at få den sat i produktion.

EN APP TIL MEDARBEJDERNE

Hvis du får udviklet en app til intern kommunikation og fildeling i virksomheden, kan det lette mange arbejdsgange. En intern app kan udvikles til at give dine medarbejdere overblik over virksomheden og deres kollegaer. Den kan indeholde nem adgang til mail, kalender og kontakter. Men den kan også bruges til at vise statistikker og status over salg, kunder, forbrug og møder.

Vi er certificerede inden for udvikling af apps og kan udvikle til både iPhone/iPad, Android og Windows Phone.

Vores konsulenter kan hurtigt sætte sig ind i din forretningsidé, og få udviklet den rette app. Det vil glæde os at give dig en pris på udvikling af en applikation.

UDVIKLINGSFORLØB MED OS


Trin 1

Du kommer med din idé, og vi lytter.

Trin 2

Så går der lidt tid med at designe og fremstille en prototype med skærmbilleder, du kan tage stilling til, og den underliggende funktionalitet beskrives.

Trin 3

Når vi er enige om indhold og funktion, kan vi give dig en fast pris på udviklingen.

Trin 4

Endelig uploader vi til appstore eller googleplay, så jeres brugere kan komme i gang med at bruge appen.


Eksempler på apps vi har udviklet


Ny IPW TimeReg®:

Et værktøj til at styre forbruget af tid, der giver et komplet overblik over, hvordan man udnytter sine ressourcer på tværs af projekter, cases, aktiviteter og afdelinger. Appen anvendes af en række større og mindre virksomheder og giver mulighed for indtastning af timer on site og hurtig fakturering.

Læs mere om appen til IPW TimeReg® her.

Route Optimizer:

Denne app giver dig mulighed for at vælge flere adresser ud og få beregnet den optimale rute imellem dem. Man kan vælge over 50 adresser fra en central database og fra telefonens adressebog, og når ruten imellem dem er optimeret, kan den sendes, låses og gemmes. Beregningen af den hurtigste rute udføres både på baggrund af afstand og trafik.

Læs mere om appen til Route Optimizer her..

Byggelogistik:

Appen kortlægger og beregner afstande til byggepladser, samt giver kørselsvejledning til den ønskede destination. Appen sørger for tidsbesparelse, effektivisering og overblik for byggeledere, montører og leverandører over hele landet.

Læs mere om appen til Byggelogistik.

Læs mere om appen til Byggelogistik her.