Samarbejdspartnere

Microsoft

Microsoft er et af verdens største IT firmaer og har base i Redmond lidt udenfor Seattle i delstaten Washington. Hans Tørsleff management systems er Danmarks ældste Microsoft Partner. Vi startede i 1987 med at formidle IT baserede projektstyringsløsninger og i 1991 indgik vi en aftale med Microsoft som deres Expert Center omkring Microsoft Project i forbindelse med lanceringen af Microsoft Project i Danmark. Senere i 1994 blev vi som det første danske firma udnævnt til Microsoft Partner og var med til at starte hele Microsofts partnerprogram i Danmark. I dag arbejder vi stadig som Microsoft Partner med speciale indenfor Microsoft Project og med integrerede løsninger.

PMI (Project Management Institute)

PMI er verdens største non-profit forening for projektledelse og Project Management. PMI’s professionelle ressourcer og forskning kommer mere end 700.000 medlemmer til gode. PMI har lokalforeninger (Chapters) i næsten alle lande og står for certificering af projektledere over hele verden. PMI udgiver en række publikationer hvoraf PMBOK (Project Managers Book of Knowledge) er en bibel for alle projektledere.

Vi er en PMI-registeret uddannelsesudbyder, hvilket vil sige at vi er godkendt til at udbyde uddannelse i projektledelse og kan tildele deltagere i vores kurser PDU’er (Professional Development Units). En PDU er beviset på, at din certificering ikke kun er et diplom i skuffen. Den viser, at du er aktiv indenfor fagområdet, projektledelse. Kun ved løbende at opbygge viden omkring projektledelse kan PMP (Project management Professional) kandidater bibeholde deres certifikat.

Intelegain Technologies

Intelegain Technologies er et førende softwarehus i Mumbai Indien, der er specialiseret i udvikling af forretningsapplikationer, specielt rettet mod den finansielle sektor. Intelegain udbyder et spektrum af tjenester, der omfatter web- og enterpriseapplikationer samt udvikling af Mobile Business Solutions (iPhone/iPad, Android, Blackberry, Windows Phone), SEO og Internet Marketing løsninger. Løsninger på ASP.NET, PHP, Java, iPhone/iPad, Android, Sharepoint.

Vores samarbejde med Intelegain dækker applikationensudvikling. Sammen med Intelgain har vi udviklet en række af mobile applikationer til Projektstyrings løsninger. Se de apps, vi har udviklet her.

C3 IT Solutions

C3 IT Solutions er en informationsteknologi- og rådgivningsvirksomhed med hovedkontorer rundt om i verden. Firmaet bliver ledet af erfarne professionelle med forskellig baggrund og misundelsesværdig historik i forhold til at håndtere store og komplekse it-projekter. C3 IT Solutions er guld partnere med Microsoft.

De har hjulpet os med at udvikle vores timeregistreringssystem IPW TimeReg®.

C3it ligger i Pune og er ledet af Sarika Malhotra, der har mere end 18 års erfaring i at udvikle, hjælpe med og styre IT systemer. Sarika er System Specialist i Relational Database Management og har arbejdet med Oracle, Sybase og MS SQL Server med GUIer som Powerbuilder, Developer 2000, VB.net og Visual Basic. C3it leverer servicies indenfor Business Intelligence (BI) & Analytics, Intranet og samarbejde (ECM), Managed Services, CRM Online & EPM implementering. C3it er certificerede Microsoft guld partnere.

Apple

Hans Tørsleff management systems er en certificerede Apple Developer.