Projektstyring

Microsoft Project gør det nemt at planlægge projekter og samarbejde via Internettet. Programmet er designet til at arbejde sammen med andre Microsoft-programmer og tjenester i skyen. Bevar overblikket, følg din tidsplan og dit budget og planlæg og styr dine projekter med verdens mest benyttede projektstyringssystem: Microsoft Project.

Hans Tørsleff management systems har som danmarks første Microsoft Partner ekspertise og erfaring i at implementere og udvikle Microsoft Project løsninger, som bruges af mange kunder og indenfor mange brancher.

Hans Tørsleff management systems gør Microsoft Project enkelt at bruge og vores løsninger bliver typisk brugt gennem mange år. Vi implementerer både løsninger, der bygger på Standard Project og løsninger, hvor man har behov for at udbygge Project med en Project Server. Vi lægger vægt på at kunne yde assistance på et højt fagligt niveau så vores kunder får mere ud af deres softwareinvestering.

Se et eksempel på en løsning tilpasset byggebranchen her. Vi kalder den Byggeløsningen.

Byggeløsningen

Byggeløsningen er fleksibel så den hurtigt kan tilpasses til den enkelte virksomhed, og man kan selv arbejde videre med den. Løsningen leveres både i en Project Server version og en Project Professionel version og kan skalere til at styre mange hundrede byggesager.

Hvis man arbejder med Microsoft Project ved man, at det ikke er så enkelt at tilrette brugerfladen og rapportdelen, man kan begrave mange timer på at udvikle en løsning i Microsoft Project. Vi har gennem mange år arbejdet sammen med byggefirmaer og har udviklet en rammeløsning med et hav af features som du får, hvis du køber løsningen. Byggeløsningen vedligeholdes og udbygges løbende til gavn for alle brugerne.

Det kan du med Microsoft Project gennem os:


Skræddersy
Vi kan konfigurere systemet, så det passer til dit teams behov.

Apps
Forøg dit teams produktivitet – data kan formidles på det sted og på det tidspunkt, hvor behovet er.

Projektskabeloner
Udnyt erfaringer og benyt foruddefinerede eller skræddersyede projektskabeloner.

Porteføljestyring
Få overblik over, hvordan dine projekter performer via den tilpassede Project Web App.

Projekt-dashboards
Opbyg dashboard visninger så du hurtigt og enkelt får overblik over projektets fremskridt, status og præstation. Se eksempel her.

Workload-styring
Kontroller ressourcernes tilgængelighed og kapacitet på tværs af alle projekter.

Rapportering
Visualiser og forstå dine projekters status og vej til succes med forskellige projekthåndteringsrapporter. Se hvordan her.

Licens
Sikker og nem brugerkonto med licensering. Læs mere her.

Kalender
Indberegn ressourcer, ferie og helligdage for hver enkelt medarbejder.

Teamplanlægning
Fælles oversigt over, hvem der gør hvad.
Læs mere her.

Hvad siger vores kunder om os?

”Byggeløsningen giver et fantastisk overblik fra start til slut. Det giver en tryghed, at man styre det fuldstændig og kan se hvad man skal bruge af ressourcer. Derudover er Byggeløsningen også et rigtig godt program til, at styre opfølgning og fleksibelt i forhold til uforudsete opgaver. Det er derfor ikke kun til kassetænkning”

– Lars Sørensen, Teknisk Chef, HusCompagniet Ringsted.