Om os

Siden 1987 har Hans Tørsleff management systems uddannet projektledere i brugen af it-baserede projektledelsesværktøjer. Virksomheden er Danmarks første Microsoft Project Partner, og har fra den første version af Microsoft Project så dagens lys uddannet mange tusinder af tilfredse brugere af systemet både i Skandinavien og USA. Selv i Østen har vi hjulpet virksomheder med at implementere Microsoft på måder, der har lettet hverdagen for både små og store virksomheder.

Sideløbende med implementering af Microsoft Project udvikler vi specielle løsninger til projektledelse. Vi har gennemført mange integrationsprojekter til forskellige ERP og HR systemer samt udviklet specielle løsninger baseret på mobile klienter. Fælles for alle vore løsninger er, at de sigter mod at gøre livet lettere for projektlederen. Det er lykkedes for os at udvikle unikke løsninger til virksomheder indenfor blandt andre byggebranchen, farmaceutisk industri, kommuner og regioner. Se, hvem vi har løst opgaver for her.

Indenfor Microsoft Project og IPW TimeReg® tilbyder vi både hele pakker med implementering, uddannelse og brugertilpasning samt mindre delløsninger, alt efter hvad behovet hos brugeren er. IPW TimeReg® er et meget enkelt projektledelsesværktøj, som vi gennem mange år har udviklet og bygget videre på, så løsningen i dag kan konfigureres til alle brancher. Med IPW TimeReg® kan alt lade sig gøre. Systemet kan skræddersys til alle former for specialbehov. Så har du udfordringen med at registrere tid på arbejde, har vi løsningen! Klik her for at tage testen på, om vi har løsningen til dine behov.

Vores softwarefirma kan tilbyde alt inden for projektledelses-software, projektrådgivning, implementering og udvikling. Så giv os et ring, hvis du har lyst til at høre, om vi kan møde dine behov på den bedst tænkelige måde! Eller skriv til os her.

Hos Hans Tørsleff management systems ønsker vi altid at arbejde tæt sammen med vores kunder, og vi har en viden og erfaring inden for projektledelse, som du sjældent finder andre steder, så vi vil altid kunne rådgive dig.

Vores vision

At assistere virksomheder med at udnytte de forretningsmæssige og organisatoriske fordele, anvendelse af IT-teknologi kan bidrage med, ved på en ny og skelsættende måde at anvende IT-teknologi til styring af projektorienterede virksomheder.

Vores fokus er rettet mod de forretningsmæssige og organisatoriske fordele, IT-løsninger kan bidrage med. Vores mål er at gøre den enkelte virksomhed og organisation til et attraktivt og inspirerende sted at være – uden slidsomt rutine arbejde. Vi søger at skabe nogle rammer, som er bedre end vores konkurrenters og Hans Tørsleff management systems skal være et attraktivt sted at være, dels set ud fra de tekniske udfordringer og dels ud fra den måde, vi organiserer os på. Vi vil arbejde på, at alle, der arbejder hos os, ligger på en stejl indlæringskurve og får indsigt i teknologiske områder, der vil bringe dem i front.

Vores vision er at forblive et selvstændigt firma. Vi er indstillet på at indgå alliancer, også af økonomisk art, men vi vil bevare vores selvstændighed og tror på, at man som selvstændig virksomhed med gode alliancer, kan opbygge et unikt forretningsgrundlag, med en meget klar profil i markedet. Vi skal også udnytte de fordele, det giver at være uafhængig. Vi har vores egen kultur og skal ikke spørge nogen til råds hver gang, der skal tages beslutninger, men vi sørger for enighed omkring nogle fælles mål.

Vores mission

”På basis af primært Microsoftteknologi opbygger vi løsninger indenfor Projektstyring, der på afgørende måde kan effektivisere og forbedre virksomheders konkurrenceevne”.

Vores mission er dels at tiltrække højt kvalificeret arbejdskraft og dels at skabe nogle rammer, der giver vores medarbejdere mulighed for at udfolde sig med en stor grad af frihed, samtidig med at vores job giver den enkelte mulighed for at suge viden til sig indenfor teknologiske områder, der ligger i front.

Vi arbejder på, at opbygge paradigmeløsninger sammen med vores kunder som løbende forbedres og udbygges. Vi tilbyder typisk løsninger, som vi har erfaring for, virker og er gennemprøvede og som samtidigt kan udbygges og tilpasses efter kundernes behov.