Nyhedsarkiv

Her er highlights for, hvad der er sket hos os i den sidste tid. Dyk ned i arkivet og læs om, hvilke løsninger, vi har lavet, og hvad vi har lagt mærke til ved de produkter, vi bruger.

Office 365 Project Online

En omfattende guide til Project Online.

Office 365 er en Software As A Service (SaaS) cloud service platform, der giver mulighed for, at man kan tilgå de elementer, man kender fra Officepakken, hvorfra man vil, det være sig ens email, kalender, videokonferencer, virksomhedsintra eller sociale netværk og de fleste opdaterede dokumenter på tværs af, hvilken maskine man arbejder på om det er PC’ere smartphones eller tablets.

Project Online er det projektstyringsværktøj, der hører til Office 365. Det bliver indkøbt som en standalone service eller tilføjet som en del af en Office 365 forretningsplan. Den pdf, du her kan downloade, er en guide til tekniske beslutningstagere, der overvejer at anskaffe sig et projektstyringssystem, der ligger i clouden og hellere vil bruge det end for eksempel den mere traditionelle on-premise version, Project Server.

De mest tungtvejende værdier Project Online har, som On-premise Project ikke har, kan koges ned til følgende:

  • Det er nemt, at gå til: Det har en enkel, forudsigelig, lav omkostning pr. bruger med et månedligt abonnement.
  • 99.9% garanteret oppetid: Microsoft tilbyder garanteret og økonomisk opbakket oppetid. Office 365 er disponibel 24 timer i døgnet 365 dage om året. Office 365 har en robust kapacitet til disaster recovery og globalt redundante backups. Office 365 tilbyder telefonisk hjælp 24 timer i døgnet, alle ugens 7 dage.
  • Sikkerhed: Omfattende beskyttelse af personlige oplysninger og industri-standard sikkerhedscertificering herunder HIPAA. Filtre hjælper med at beskytte brugere mod spam og virus.
  • Ingen server aftryk: Der er ikke nogen infrastruktur-bekostninger
  • Ingen IT-vedligeholdelse: Det er ikke længere nødvendigt at afse IT-ressourcer for at gennemgå opdateringer, genskabelse og almindeligt vedligehold. Forebyggende vedligehold bliver også kørt på dine databaser for at forhindre problemer, før de sker. Al operationel vedligehold bliver håndteret gennem din Project Online service.
  • Evergreen service: Den seneste og mest stabile applikationsversion med det mest avancerede og forbedrede brugeroplevelse.
  • Multinational: Den er tilgængelig i 88 lande og 32 sprog (også på dansk).

Læs hele hvidbogen til Project Online via Office 365 her. Den er på engelsk og skrevet af Emmanuel Fadullon, Principal Consultant at Microsoft Services. (Teksten er på engelsk).

Hvad er nyt for IT-professionelle i Project Server 2016

Lær om Project Server 2016. Find information om de nyeste funktioner og muligheder og få et overblik over de nye og opdaterede funktioner.

Denne artikel giver en kort oversigt over nye og væsentligt opdateret funktionalitet i Project Server 2016, med særlig vægt på de områder af interesse for it-professionelle.

Læse hele artiklen her. Den er på engelsk.

Kunder fortæller

Firmaer, der leverer globale løsninger inden for byggeri, ser betydelige fordele ved Project Online i form af større produktivitet, reduceret it-kompleksitet og øget fleksibilitet og styring. En byggeleder fortæller: "Vi behøver ikke at bekymre os om vedligeholdelse.

Læs mere her.

Nyt lige nu

Siden den første DOS-version udkom i 1984, har Microsoft Project hjulpet med at optimere samarbejder. Det er nu det mest udbredte projektlederværktøj i verden. Og det er kun blevet nemmere at bruge. I 2016 er der udkommet en ny version med flere nyttige features.

Læs mere her.

Billig løsning

Vidste du, at det nu er muligt at købe licenser til Project, hvor du kun køber et online-abonnement til hver medarbejder. Det er en god og billig løsning hvis du har en mindre virksomhed og gerne vil holde styr på, hvad der sker hvor og hvornår.

Læs mere her.

Opdatering til IPW TimeReg®

Hans Tørsleff management systems timeregistreringssystem er ved at få en moderniserende overhaling, der gør det mere fleksibelt og mobilt. Med denne opdatering, kan man bl.a. benytte IPW TimeReg® fra en hvilken som helst browser.

Se artiklen her.

Ny app til ruteoptimering

Hans Tørsleff management systems har udviklet en app, der gør levering og kørsel nemmere for håndværkere og leverandører. Med appen kan man udregne den hurtigste rute mellem og gennem forskellige adresser i en omgang. Appen tager både højde for afstand og trafik.

Læs mere her.

Projectløsning til HusCompagniet

Hos Hans Tørsleff management systems har vi i en årrække arbejdet sammen med HusCompagniet i Ringsted om en add-in til Microsoft Project som kaldes ”Byggeløsningen”. Denne add-in giver et overblik over mange samtidige projekter, ressourcer og aktiviteter.

Læs mere her.

Project 2013.

En ny udgave af Microsofts Project er udkommet og vi har kigget på nye features i programmet. Project er blevet mere mobil, har fået nye grafiske muligheder og kan strække sig langt ind i fremtiden.

Læs om de nye muligheder her.

IPW TimeReg® til Orbicon

- En del af Hedeselskabet.

Orbicon har fået installeret IPW TimeReg® hos ca. 600 brugere. Til timeregistreringsløsningen er udviklet et specielt kørselsregnskabsmodul, hvor medarbejdere kan registrere, hvor mange kilometer de har kørt i egen bil.

Se artiklen her.