NY IPW TimeReg®

IPW TimeReg® er et timeregistreringssystem til den virksomhed, der ønsker at holde styr på, hvad tiden i virksomheden bliver brugt til. Systemet giver en komplet oversigt over, hvordan du udnytter dine ressourcer på tværs af projekter, sager, aktiviteter og afdelinger. Med IPW TimeReg® kan du udnytte alle relevante nøgleinformationer til det enkelte projekt. Projektet kan nedbrydes i aktiviteter så detaljeret, som det ønskes og kan baseres på projektskabeloner, som gør det hurtigt at oprette nye sager. Det strømliner din planlægning, gør det nemt at følge op på opgaver og hurtigt at af rapportere.

Med den nye version af IPW TimeReg® har vi givet programmet en både teknisk og designmæssig overhaling. Programmet er blevet lettere at bruge og fungerer mere intuitivt. Samtidig er der blevet luget ud i den gamle kodning, så den nye version giver bedre performance.

Den spritnye version af IPW kan nu:

 • afvikles i alle browsere
 • afvikles med alle andre .NET komponenter, da den er udviklet i ASP.Net
 • afvikles på alle platforme, om det er IPad, tablet, eller telefon – uanset om de er Android eller IOS baserede
 • tilbydes som en Cloud-løsning for hurtig implementering
 • til IPW TimeReg® findes der API-toolkit som gør det enkelt som slutbruger at integrere til andre systemer

Herudover er der udviklet et nyt rapportværktøj til den nye version af IPW TimeReg®. Det ligger på Reporting Services, hvilket betyder, at alle og enhver selv kan designe egne rapporter.

Til den nye IPW TimeReg® er der udviklet en app både til Android og IOS, så timerne ikke kun kan registreres på kontoret ved en computer, men løbende, imens man er på kundebesøg eller byggepladsen med mobiltelefon, iPad eller tablet.

Cloud-løsningen er med til at gøre programmet let og billigt at bruge. Det fylder ikke på virksomhedens computere og det er meget hurtigt at sætte op, så man kun behøver at betale et månedligt beløb for hver aktiv bruger.

Med IPW TimeReg® kan du lave personificerede timesedler, der tilpasses den enkelte organisation og giver overblik over tidsforbrug pr. medarbejder, afdeling, team, projekt eller sag.

Integration

IPW TimeReg® kan integreres med Microsoft Project, så opgaver fra Microsoft Project går igen i timeregistreringen, når der allokeres ressourcer til dem. Den tid, der bliver registreret i IPW som brugt på opgaven, bliver så også registreret som forbrug af den planlagte tid i Project.

Herudover er IPW TimeReg® designet så sagsnumre og opgavestruktur kan overføres til de fleste økonomisystemer, herunder naturligvis også Dynamics AX.

IPW TimeReg® består af en række moduler som kan aktiveres efter behov:

 • Budgetmodul: gør det let at lægge budget efter forskellige modeller: periode budget, sagsbudget.
 • Flextidsmodul: IPW TimeReg® indeholder et flextidsmodul der giver medarbejdere mulighed for at registrere flextid og afdelingsledere mulighed for at godkende flextid.
 • Feriemodul: IPW TimeReg® holder styr på feriedage og saldoer.
 • Integrationsmodul til Axapta: hvor projekterne fra Axapta overføres til IPW, der efter godkendelse fører data tilbage til Axapta.
 • Kørselsregnskabsmodul: IPW TimeReg® indeholder et modul som holder styr på medarbejdernes kørte kilometer for firmaet.
 • Godkendelse: Godkendelsesmodulet gør det muligt at sende timer til godkendelse. De kan så blive godkendt individuelt eller gruppevist.
 • Rapportmodul: Rapporteringen ligger på Reporting Services, så slutbrugere selv kan udvikle og tilpasse de eksisterende rapporter. Endvidere kan rapportdata overføres til Excel, hvor brugerne kan arbejde videre på dynamisk data.
 • E-mail notifikationer: Adviserer medarbejdere og chefer, hvis der ikke bliver registreret timer. Kriterierne kan tilpasses af brugeren.

Systemkrav

Cloud-baseret:

Alle data ligger i skyen og kommunikationen mellem skyen og den enkelte bruger er krypteret.

Server-baseret:

Internet Explorer 6.0 eller nyere
Office 2010 eller nyere
SQL server 2008 og fremefter understøttes
Microsoft Internet Information Server 9.0 eller nyere Microsoft Windows server 2008 eller nyere

IPW TimeReg® Application Programming Interface (API)

Til integration af IPW TimeReg ® med øvrigt administrative løsninger findes der et Application Programming Interface (API). Interfacet giver adgang til IPW TimeReg ®’s bagved liggende database via en række komponenter og interfacet opbygges som en Web-Service.

IPW TimeReg® kan principielt integreres til økonomisystemer (ERP), Human Ressource (HR), Customer Relation skip Management (CRM) og SharePoint løsninger. Visse interfaces kan leveres som standard løsninger herunder Dynamics AX.

Hvis man ønsker tekniske oplysninger om API’et til IPW TimeReg® skal man kontakte supporten support@torsleff.dk

Læs om IPW TimeReg® i forhold til den enkelte virksomheds behov her.

Vi kan sætte en klient op online, hvis du er interesseret i at teste IPW TimeReg®.

IPW TimeReg® er udviklet og videreudviklet i tæt samarbejde med vores brugere. Nye moduler til IPW TimeReg® udvikles løbende og IPW TimeReg® tilrettes hvis der er specielle behov som siden vil indgå som optioner til programmet.

IPW TimeReg® blev oprindeligt udviklet til Novo Nordisk, som havde bruge for et system til at holde styr på et voksende antal medarbejdere med et stadigt større behov for fleksibel budgettering og timeregistrering.

support@torsleff.dk Vil du høre mere om IPW TimeReg®, eller har du lyst til at prøve det af gratis, skriv til mail@torsleff.dk eller ring på 70 20 08 16. Endelig kan du downloade de mobile klienter fra App Store og Google Play. Søg blot efter IPW og opret dig som bruger hos os.

Kontakt os for mere information