Jobs

Hans Tørsleff management systems er en international virksomhed med kontorer i Danmark, Sverige, Norge og Indien. Arbejdet foregå i et teams der sammensættes internationalt. Hvis jobbet lyder som noget du kunne være interesseret i, vil vi se frem til en kort ansøgning vedlagt et curriculum vitae (CV).

Ledige stillinger

Studentermedhjælper ̶ Udvikler til iPhone og iOS applikationer

Vi søger en ung frisk person som har nogen erfaring med udvikling af iOS applikationer og satser på udvikling indenfor Apple miljøet. Vi søger en person som gerne selv har udviklet applikationer og på den måde har en vis rutine. Personen vil indgå i et team hvor arbejdsopgaverne går fra tilretning af eksisterende applikationer og til nyudvikling. Vi arbejder indenfor fagområdet projektledelse og -styring og de applikationer vi har udviklet ligger primært indenfor dette område.

Send din ansøgning til:

E-mail: mail@torsleff.dk

Du er velkommen til at ringe og hører nærmere om jobbet og virksomheden på telefon: 60 40 79 60

Udvikler til Client Server applikationer og SharePoint

Vi søger en person som har erfaring med udvikling af Client Server løsninger hvor klienten udvikles i C# under Visual Studio. Vi søger en person som gerne har 3-4 års erfaring gerne fra administrative applikationer. Personen vil indgå i et team hvor arbejdsopgaverne går fra tilretning af eksisterende applikationer og til nyudvikling. Vi arbejder indenfor fagområdet projektledelse og -styring og har udviklet en række administrative applikationer. Videre ser vi gerne at du har kendskab og gerne erfaring med SharePoint udvikling, vi arbejder i øjeblikket med integrationer mellem vores administrative løsninger og SharePoint.

Send din ansøgning til:

E-mail: mail@torsleff.dk

Du er velkommen til at ringe og hører nærmere om jobbet og virksomheden på telefon: 60 40 79 60

Microsoft Project konsulent

Vi søger en person som har erfaring med at bruge Microsoft Project og har interesse i IT-tekniske løsninger baseret på Microsoft Project. Vi søger en person med noget erfaring og gerne en person som har arbejdet i en projektorganisation. Jobbet består i at assistere kunder med praktisk implementering af Microsoft Project løsninger, herunder løsninger der også anvender Project Server og SharePoint. Du vil indgå i et team hvor arbejdsopgaverne drejer sig om, at implementere Microsoft Project i projektorienterede virksomheder, hvor projektstyring er en væsentlig konkurrenceparameter. Arbejdet omfatter det IT-tekniske og det vil være vigtigt at du har et dybt kendskab til hele Office pakken og også meget gerne SharePoint. Vi udvikler brancheløsninger baseret på Microsoft Project og du vil indgå i det team der har det som arbejdsområde.

Send din ansøgning til:

E-mail: mail@torsleff.dk

Du er velkommen til at ringe og hører nærmere om jobbet og virksomheden på telefon: 60 40 79 60