Tjenester

Hans Tørsleff ledelsessystemer tilbyder en bred vifte af web-, CMS- og e-handelsudviklingstjenester. Vi tror på at hjælpe dig med at vokse med vores skræddersyede løsninger til øget effektivitet og skalerbarhed for dine organisationer. Hvis du leder efter eksperter til at skabe en fantastisk og engagerende hjemmeside til din organisation eller til at få fuldstændig viden om kundeadfærd, så er du bare kommet til det rigtige sted!

Front-end udvikling

Vores team af kompetente fagfolk ser frem til at facilitere web- og applikationsudviklingsopgaver for dig. Giv os en plan, vi konstruerer strukturen for dig! Ved hjælp af forskellige websprog såsom CSS, HTML og JAVASCRIPT, frontend-udviklere laver layouts til dine hjemmesider med en glat brugergrænseflade (UI).

HTML5

Websites oprettet med HTML5 er struktureret med trin, der er taget for at øge slutbrugeroplevelsen med multimedieindhold. Udviklere arbejder med HTML5 for at skabe interaktive og effektive websteder og applikationer til en problemfri oplevelse på tværs af platforme.

CSS3

CSS3 (Cascading Style Sheets 3) er den seneste version af CSS, der bruges til at arbejde med farver, stilarter, skrifttyper og meget flere webdesignelementer, der er nødvendige for at give dit websted et professionelt og fængslende udtryk. Websites og applikationer bygget med CSS3 har vist sig at være mere engagerende og brugervenlige.

Bootstrap

Et af de mest udbredte CSS-rammer, Bootstrap skaber websteder, der ser fantastiske ud med brugervenlighed, forbedret ydeevne på tværs af platforme og tilgængelighedsfunktioner som tastaturnavigation. Bootstrap tilbyder omfattende tilpasningsmuligheder, der hjælper udviklere med at skabe websteder og applikationer i henhold til kundens krav.

Reager JS

Et front-end JAVASCRIPT-bibliotek, som er yderst effektivt og skalerbart til at producere forskellige slags applikationer med komplekse brugergrænseflader. Websites oprettet med React JS framework er SEO-venlige på grund af dens server-side gengivelsesfunktion, der forbedrer synligheden af ​​din produkter eller tjenester på søgemaskiner.

Vue JS

Et front-end JAVASCRIPT-bibliotek, der er skabt til at være let, hurtigt og effektivt til mindre projekter. Vue JS har et reaktivt databindingssystem, der sikrer opdatering af data i brugergrænsefladerne, hvis der foretages ændringer i underliggende data. Webapplikationer, der er bygget på denne ramme, er ret fleksible, da Vue JS ubesværet kan integreres med andre rammer.

Node JS

Et back-end JAVASCRIPT runtime-miljø, der bruges til dets fleksible ydeevnekvalitet. Bygget på en V8 motor, det er hurtigt og fungerer samtidigt med et stort antal forbindelser. Udviklere får arbejdet hurtigt gjort med Node JS på grund af dets brede vifte af biblioteker og moduler. Med brugen af ​​asynkron programmering behandles komplekse applikationer med en meget hurtigere hastighed.

Express JS

En webramme bygget på Node JS, Express JS er let og bruges hovedsageligt til at bygge RESTful API'er. Udviklere skaber SEO-venlige applikationer med et brugervenligt layout. Express JS tilbyder funktioner såsom routing, middleware og skabeloner.

PHP

PHP er et back-end scriptsprog til webudvikling. Populære websteder som Facebook, Wikipedia, Wordpress og flere bruger denne ramme til udvikling af webapplikationer. Vores udviklere arbejder med PHP for at skabe interaktive og dynamiske webapplikationer, der nemt forbindes med databaser som MySQL, PostgreSQL, Oracle og SQLite. I øvrigt, en PHP-ramme har omfattende sikkerheds- og krypteringsmuligheder, der sikrer overførsel af følsomme data mellem server og klient. Dens funktioner som e-mail-håndtering, billedmanipulation og XML-parsing gør det mere fleksibelt og funktionelt med hensyn til ydeevne.

CodeIgniter

Det er en open source webapplikationsramme til PHP, som er let og fungerer hurtigt og effektivt med en MVC-arkitektur, der hjælper udviklere adskille forretningslogik fra præsentationslag. CodeIgniter-sikkerhedsmekanismer sikrer sikkerheden af ​​web- og mobilapplikationer mod sikkerhedstrusler som SQL-injektion, XSS, CSRF. Det er en kraftfuld og fleksibel ramme, der kan tilpasses efter et projekt og øge produktionen.

Laravel

Laravel er en anden open source PHP-webapplikationsramme. Laravel er modulopbygget og er bygget på MVC-arkitekturen, der hjælper udviklere i at skabe kraftfulde og engagerende websteder med funktioner som nem routing, caching, godkendelse og sikkerhed. Kommandolinjeværktøjet Artisan hjælper dig med at automatisere gentagne og hverdagsagtige opgaver.

Wordpress

Wordpress er en gratis og open source hjemmesidebygger, som oprindeligt startede som en bloggingplatform. For nylig udviklede det sig til et Content Management System (CMS), der bygger professionelle hjemmesider, porteføljer, e-handelssider, blogs og meget mere komplekse webapplikationer. Wordpress er udviklet med PHP og MySQL rammer, hvilket gør det brugervenligt og hjælper ikke-tekniske brugere at lave webapplikationer med lethed. Det kommer dog med omfattende biblioteker, temaer og plugins, der tilføjer tilpasning til webapplikationer, som måske er lidt for tekniske for ikke-tekniske brugere. Vores team af eksperter ser frem til at hjælpe dig med alle disse tekniske ting og give et meget mere funktionelt og professionelt touch til dine hjemmesider.

WooCommerce

Udviklet som et gratis og open source e-handelsplatform-plugin til Wordpress i 2011, tjente det til at fremme virksomheder, der sælger deres tjenester og produkter online med lethed. WooCommerce udvider funktionaliteten af ​​wordpress til at bygge kraftfulde e-handelssider ved hjælp af dets funktioner som produktstyring, betalingsgateway-integration, fragtmuligheder, afgiftsberegning og meget mere. 30% af e-handelsplatforme online er faktisk drevet af WooCommerce. Udviklere er i stand til at skabe engagerende og meget tilpasselige onlinebutikker ved hjælp af WooCommerce.

Magento

Magento er en open source e-handelsplatform, der hjælper organisationer med at skabe onlinebutikker og administrere dem effektivt. Dens fantastiske funktioner som katalogstyring, kundestyring, ordreudførelse og markedsføring gør det fleksibelt og nemt for små og store virksomheder at sælge både deres produkter eller abonnementstjenester. Vi kan hjælpe dig med at designe en tilpasselig Magento-strategi til din organisation, som hjælper dig med at promovere dine ting bedre.

OpenCart

Ligesom WooCommerce og Magento er OpenCart endnu en e-handelsplatform, der hjælper små og store organisationer med at skabe og administrere deres onlinebutikker. Desuden tilbyder OpenCart et stort udvalg af 13.000 eller flere tilpassede temaer og udvidelser med en brugervenlig opsætning. Det anses også for at være en omkostningseffektiv løsning til udvikling af e-handelsplatforme. Med sin multi-store funktionalitet og kundestyringsfunktioner kan OpenCart være den bedste mulighed for dit e-handelssted.

Forbedret e-handel

En Google Analytics-funktion, som giver organisationer detaljerede data om forbrugeradfærd, og hvordan kunder interagerer med deres onlinebutikker. Forbedret e-handel har funktioner som Multi-channel tracking, som hjælper dig med at spore salgsrekorder fra forskellige kanaler som desktop og mobil. Tragtvisualiseringsfunktionerne lader dig identificere problemområderne under en kundes indkøbsoplevelse. Vi kan hjælpe dig med at implementere den forbedrede e-handelsramme på din hjemmeside.

NopCommerce

NopCommerce er en open source e-handelsplatform, der er bygget på .Net frameworket. Det kan være en fleksibel og skalerbar løsning til dine e-handelsbehov med dens funktioner herunder produktkatalogstyring, forsendelses- og afgiftsberegning, ordrebehandling og -styring og kundestyring. Det er ideelt for organisationer, der sigter på at oprette internationale onlinebutikker med dens mange valutaer, sprog og betalingsmetoder.

MVC

Model-View-Controller (MVC), er et softwaredesignmønster, der bruges i produktionen af ​​webapplikationer, som adskiller en applikations data, styre logik og brugergrænseflade i forskellige komponenter. MVC tilbyder stor fleksibilitet og skalerbarhed til komplekse applikationer med forskellige omfang på grund af dets separate komponenter. Ændringer kan foretages på en specifik komponent uden at arbejde på hele applikationen fra bunden.

Web Scraper

Web Scraper eller web-skrabeværktøjer er softwareprogrammer, der gennemsøger websider, udtrækker data og information og gemmer dem i form af databaser på grund af automatiseringsteknikker. Hvis du ønsker at indsamle data til business intelligence, forsknings- eller analyseformål, så kan Web Scraper være en tidsbesparende og omkostningseffektiv løsning til udtrækning af nøjagtige data med konsistens og konkurrencedygtige analyser.

Rest API

Representational State Transfer (REST) ​​API er en type web Application Programming Interface (API), som interagerer med ressourcer på en forventet og standardiseret måde. Afslappende API'er følger en Client-Server-arkitektur, hvor begge arbejder separat. Afslappende API'er er skalerbare og fleksible i deres ydeevne, da de tilføjer flere servere for at mindske belastningen uden at påvirke funktionaliteten af ​​API'en. Det er en populær ramme til at skabe webapplikationer, der kræver standardiserede muligheder.

.Net

.Net er en gratis og open source-ramme udviklet af Microsoft til at producere webapplikationer på Windows. Det understøtter forskellige programmeringssprog såsom C#, VB.NET og F# og giver også omfattende biblioteker og værktøjer til at arbejde med forskellige typer data såsom XML, JSON samt integration med forskellige databaser. .Net understøtter også udviklingen af ​​mobilapplikationer gennem Xamarin, på grund af hvilke en kodebase deles til at bygge IOS- og Android-apps.

.Net Framework

.Net Framework er en softwareplatform til udvikling af web- og desktopapplikationer. Det blev lanceret i 2002 af Microsoft og har været under udvikling lige siden. Vores udviklere kan hjælpe dig med at bygge desktop- og webapplikationer med .Net frameworket på grund af dets omfattende biblioteker og API'er.

.Net Core

.Net core er en open source, cross-platform til udvikling af cloud-baserede applikationer og mikrotjenester. Det er et letvægtssystem, så det fungerer hurtigere og mere effektivt end .Net framework. .Net Core hjælper udviklere med at bygge applikationer til forskellige platforme såsom Windows, MacOS og Linux.

Windows-tjenester

Dette er de baggrundsprocesser, der kører på Windows-operativsystemer uden meget brugerinteraktion og med forbedrede sikkerhedskontroller på grund af deres isolerede natur. Fjernbetjeningssystemet lader dig have et centraliseret system til styring og overvågning af tjenesterne. Vores eksperter kan hjælpe dig med at skabe skræddersyede Windows-tjenester bygget på både .NET Framework og .NET Core.

VSTO Udvikling

Visual Studio-værktøjer til Office (VSTO), hjælper udviklere med at skabe Microsoft-applikationer som Excel, Word, Powerpoint og mere ved hjælp af tilføjelser og tilpasning for at forbedre applikationernes funktionalitet. VSTO tilbyder også et sæt præbyggede komponenter, der nemt kan tilpasses. Vores teamet er her for at hjælpe dig med at tilpasse Office-applikationerne til at få gentagne opgaver udført på ingen tid, hvilket øger produktiviteten for dine medarbejdere i organisationen.

Databaser

Softwareapplikationer, der bruges til at administrere og gemme data. Data, som du indsamler i store bidder, er struktureret i forskellige formater, der skal gemmes og tilgås til yderligere behov ved hjælp af databaser. Databaser kan være af forskellige typer lige fra relationel til objektorienteret til skybaseret. Bekymret over styringen af ​​finans-, kunde- og lageroptegnelser? Vi har en løsning til dig! Søg os, hvis du ønsker at migrere dine data og administrere dem gennem en database.

MySQL-database

Det er et open source relationsdatabasesystem, der bruger Structure Query Language (SQL) til at administrere data med dets populære funktioner som transaktionssupport, replikering og brugerstyring. Disse databaser beskæftiger sig med strukturerede data.

NoSQL-database

NoSQL er en ikke-relationel database, der beskæftiger sig med ustruktureret eller semistrukturerede data. Den har forskellige modeller til håndtering af data såsom dokument, grafbaseret eller nøgleværdi.

MongoDB

Det er en NoSQL dokumentorienteret database, som gør brugen af ​​JSON-lignende dokumenter til at gemme data i skemaer, der gør den fleksibel og skalerbar.

MariaDB

Det er en open source relationel DBMS, der er designet til at erstatte MySQL med meget forbedrede funktioner til funktionalitet, skalerbarhed og sikkerhed.

Integrationer

Integrationer hjælper med at forbinde to eller flere softwaresystemer for at hjælpe dem med at arbejde sammen og udveksle data problemfrit. Du kan strømline forretningsprocesser, automatisere hverdagsagtige opgaver og øge effektiviteten ved hjælp af integrationer ved at tillade data at bevæge sig frit mellem applikationer. Uanset om du er fra en e-handelsorganisation eller en sundhedssektor, er integrationer blevet en integreret del af arbejdet i nutidens digitale tidsalder.

Slap

Det er en cloud-baseret teamsamarbejdsplatform, som tilbyder funktioner som fildeling af video- og taleopkald, der forbedrer kommunikationen mellem mennesker og som følge heraf øger produktiviteten og niveauet af teamwork i organisationer.

HubSpot

Det er en CRM-platform (customer relationship management), som giver værktøjer til styring af sociale medier og digital markedsføring. Hvis du leder efter en fremragende marketingstrategi ved hjælp af Hubspot, så kontakt os.

Linnværk

Det er en multi-kanal lagerstyring, der hjælper organisationer med at administrere deres lager på tværs af forskellige platforme som Amazon, eBay, Walmart og meget mere. Linnworks bruger automatisering til opgaver som forsendelse, ordrebehandling og sporing.

Versionskontrol

Det er processen med at kontrollere ændringerne i computerkoder og dokumenter. Udviklere sporer ændringer i dokumenter ved hjælp af visionskontrol og får adgang til de tidligere versioner for at sammenligne og analysere data. Git, SVN og Mercurial er nogle populære versionskontrollerende systemer, som lader flere brugere arbejde på en delt kodebase ad gangen.

GitHub

GitHub ejet af Microsoft anses for at være en af ​​de mest brugte platforme til open source-arbejde. Det tilbyder en række funktioner såsom problemsporing, pull-anmodninger, kodegennemgang og integration med en række tredjepartsapps.

GitLab

GitLab er et open source-versionskontrolsystem, der leverer hostingtjenester til både lokale og cloud-baserede systemer. Det tilbyder en række funktioner, herunder kontinuerlig integration, automatiseret test og implementering.

Bitbucket

Det er et webbaseret versionskontrolsystem, der understøtter både Git og Mercurial versionskontrollerende systemer og er ret populært blandt udviklerhold. Det tilbyder funktioner som kontinuerlig integration, problemsporing og kodesamarbejde.

TFS

Team Foundation Server (TFS), er et versionsstyringssystem, der er udviklet af Microsoft til at hjælpe under processerne med projektledelse og softwareudvikling med at spore og styre teams fremskridt. Det integreres med Microsoft Visual Studio og lader udviklere arbejde inden for deres IDE og arbejde effektivt sammen med andre teammedlemmer. TFS understøtter også integration med værktøjer som Azure cloud office og Microsoft Office.

Visuel kilde sikker

Visual Source safe (VSS), er et versionskontrolsystem udviklet af Microsoft til at gemme alle data og ændringer foretaget i en enkelt database. Udviklere administrerer kildekoden til et projekt ved hjælp af funktioner som forgrening, etikettering, sammenlægning og filversionering. Det lader brugere låse filer for at forhindre dem i yderligere ændringer.