Vind en iPad Air 2

 

Vores IPW TimeReg®-app har 3-års fødselsdag.

I den forbindelse har vi opgraderet den med:

 

  • Nyt interface
  • Større kapacitet
  • Brugertilpasninger
  • Højere hastighed

 

Som en slags omvendt fødselsdagsgave fra os til dig, kan du ved at teste den nye version af IPW TimeReg®, deltage i lodtrækningen om en ny flot iPad Air 2.

 

Alt du skal gøre, er at udfylde nedenstående skabelon om dig og det, du gerne vil have registreret tid på, så sender vi dig et password til IPW TimeReg®-appen, som du kan downloade gratis i App store og på Google Play, og så er du med i lodtrækningen.

 

Sidste frist for tilmelding til lodtrækningen er 3. april 2017.

 

Vi er meget interesserede i at høre, hvad du synes om den nye app, så din tilmelding til lodtrækningen giver os lov til at kontakte dig én gang med et spørgeskema på 3 spørgsmål.

 

Der har været så mange tilmeldte til konkurrencen, som vi godt vil give lidt mere tid til at afprøve appen, så vi har valgt at forlænge fristen lidt. Vi trækker en vinder torsdag den 1. juni 2017.

 

Når du har udfyldt skemaet, sender vi dig dit personlige password til appen, som du kan hente gratis i App Store eller Google Play. Herefter kan du gå igang med at registrere tid og se, hvad den egentlig bliver brugt på. Det er et genialt og let værktøj, til at skabe overblik og indsigt i dit liv, dit arbejde eller dine fakturaer.

 

Du kan downloade IPW TimeReg®-appen

I App Store

I Google Play

Ja tak

Jeg tilslutter mig konkurrencebetingelserne, vil gerne teste den nye IPW TimeReg®-app og deltage i lodtrækningen om en IPad Air 2:

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.

Adresse

Hans Tørsleff

management systems

Gammel Kongevej 161
1850 Frederiksberg C

Danmark

CVR: 30807960